Over Power Flow

Met veel enthousiasme helpen we jou!

diana soijo power flow westland

Diana Soijo van Power Flow heeft ICT Power

Je bent goed in je vak. Diana Soijo van Power Flow heeft veel kennis van ICT-zaken. Zij heeft jarenlange ervaring met functioneel applicatiebeheer, databasebeheer, websiteontwikkeling, online marketing en e-commerce. Daarnaast hebben bronnen en methodes als SQL Server, Business Intelligence (BI), MySQL, WordPress, PHP, CSS HTML5, jQuery, SCRUM, BISL, Google Analytics, SEO en responsive design geen geheimen voor haar. Die uitgebreide ICT-kennis heeft zij onder meer toegepast voor klanten als Mondriaan College Den Haag, Ahoy Rotterdam en Polare.


Als Westlandse ondernemer helpt zij ook graag startende bedrijven. Speciaal daarvoor heeft zij Freelancer Template ontwikkeld. Een platform voor kleine zelfstandigen die voor een zacht prijsje een professionele website willen. Het is een slimme formule, waarbij de focus ligt op usability, conversie, performance en marketing best practices.

Ons onderscheidt uit zich door ons inlevingsvermogen en jaren ervaring.

Daarnaast ontwikkelt Diana websites voor MKB-bedrijven en multinationals. Haar kracht is niet alleen dat zij zich focust op de kernelementen. Maar ook dat zij zich inleeft in de vraag, het probleem of de situatie. En dat zij nauw samenwerkt met de opdrachtgever en die bij het gehele ontwikkelingsproces betrekt. Met als resultaat precies de website die u vooraf voor ogen had. Of mooier nog: die uw verwachtingen zelfs overtreft.

Waarvoor zou je voor ons kiezen?

Neem contact op en maak kennis!

Dit is wat onze klanten vinden